miercuri, 9 august 2017

Asociația Neamunit: Dreptul constituțional al poporului Român de a se exprima prin referendum este blocat de o alianță între un grup de ONG-uri finanțate din afara țării și numeroși politicieni trădători

La inițiativa Coaliției pentru Familie, Constituția poate fi modificată, pentru protejarea familiei, așa cum o cer cele peste trei milioane de români ce au semnat in 2016 în acest sens. Demersul, fără precedent pentru societatea civilă, solicită  înlocuirea în art. 48, din Constituția României, a termenului „soți” cu sintagma „bărbat și femeie", așa încât aliniatul 1 al art. 48 să aibă în viitor următoarea formulare: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

Dar Parlamentul nu stabilește încă o dată pentru organizarea acestui referendum, chiar dacă mai mulți politicieni au promis că acest lucru se va întâmpla.

Asociația Neamunit a remis un comunicat prin care trage un semnal de alarmă depre referendumul pentru revizuirea Constituției.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.