După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 iulie 2017

Tony Berbece — Tabere, petreceri în Numele Domnului și critici

Apreciez tinerii care au ales să se bucure în Domnul cu entuziasm cântând din toți plămânii despre o sărbătoare (petrecere) dată în cinstea Domnului (într-o tabăra), decât pe cei care în Biserici sunt "legaliști", iar cluburile sunt martore la chefurile lor.
Am cunoscut mulți care au scos sau nici n-au băgat toba în Biserică pentru că e a dracului, iar la grătarelele lor sună tarabanele maneliștilor și ale lăutarilor.

Îmi povestea cineva că are lupte grele cu un "frate", care nu acceptă închinarea prin instrumete timp în care el avea probleme grave cu păcatul curviei.
Cunosc un caz în care un pastor împreună cu comitetul au dat afară un tânăr pentru că voia să introducă toba în Biserica lor. Însă după o vreme acești oameni au introdus tobele în Biserică. Dar rănile tânărului cine le-a mai legat?
Oamenii trebuie să înțeleagă că vremurile se schimbă și inclusiv ei. A trece de la famfară la grup de închinare nu e păcat. Păcat este să-i ataci pe alții cu mândrie și ură doar pentru că tu te închini cu acordeonul și ei, "păcătoșii", cu electrica.
Un pastor le-a zis tinerilor care au cerut să se organizeze o seară de tineret și să aibă și ei un grup de închinare să aștepte ca el să moară. E destul de "în forță" fratele și s-ar putea să o mai ducă vreo 20 de ani, timp în care tineretul se va împuțina în Biserica Lui sau vor deschide o altă biserică, fiind prigoniți apoi fără rost.
Unii în Biserici dau cu bâta de sub fața acră ce mimează o sfințenie nebiblică în tinerii care au ales să spargă toate prejudecăție cum că pocăiții nu știu să se bucure. Oare nu bucuria este imperativul Bibliei și nu tristețea și amărăciunea?
Citiți Psalmul acesta și meditați la el dacă digerați greu ce am scris mai sus.
"Bucurați-vă, iarăși zic bucurați-vă!"
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.