marți, 4 iulie 2017

Strategia de imagine a comunității LGBT – adevărata miză a rolului ieftin jucat de actrița Oana Mardare

Emil Boc a făcut o boacănă. Fie din lașitatea care nu i-a permis să se împotrivească valului de neomarxism cultural și multiculturalist pe care activiști ”corectidutinii politice” din România încearcă să-l alimenteze cât mai des cu putință, fie din convingerea că marea capitală culturală a Transilvaniei, cetatea Cluj-Napoca, va dobândi un plus de ”aer european” dacă va permite ca pe străzile orașului pe care-l conduce să se plimbe activiștii și membrii LGBT – apropo, chestiunea asta cu LGBT s-a aflat, cumva, în programul electoral pe care l-a propus clujenilor? –, primarul Emil Boc a devenit, cu voie sau fără de voie, complice la un scandal care murdărește imaginea comunității sale.
Un scandal provocat nu de plimbărica de o veselie forțată și inutilă, sub culorile curcubeului confiscat de homosexuali, făcută de câteva sute de LGBT-iști, cu greu adunați de activiștii lor de prin toate colțurile țării, ci de circul penibil, antidemocratic și grotesc pe care l-a făcut anonima, până la acest scandal, actriță Oana Mardare la un miting anti-LGBT organizat, tot cu aprobarea lui Emil Boc, de Noua Dreaptă, o organizație bănuită a fi un fel de ”extremă dreapta” mioritică.
Penibila prestație de scenă a actriței Oana Mardare a fost o adevărată ”gură de oxigen” pentru activiștii LGBT și simpatizanții lor care s-au grăbit să țipe: ”Săriți, abuz, încălcarea dreptului la libera exprimare!”.
Mica paradă gay de pe străzile Clujului s-ar fi prelins în anonimat și uitare, dacă actrița nu-și făcea numărul.
Continuarea pe www.rostonline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.