vineri, 14 iulie 2017

Sebastian Bodu: De când s-a pronunțat împotriva căsătoriilor homosexuale, Marcel Iureș a devenit „expiratul ăla". În schimb isterica de la Cluj, e „actriță", deși e o anonimă care „joacă" la un teatru independent


Actorul Marcel Iureș a afirmat că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie. Acesta a spus că „la baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii”, scrie ActiveNews.ro.

Sebastian Bodu scrie despre faptul că marele actor român Marcel Iureș, care a avut curajul să vorbească deschis de subiectul familiei tradiționale, pe care o susține, a fost criticat și ignorat de o mare parte a deontologilor care apar zilnic în mass-media după ce acesta a făcut publică susținerea sa pentru familia tradițională.

„De când s-a pronunțat împotriva căsătoriilor homosexuale, Marcel Iureș a devenit „expiratul ăla". În schimb isterica de la Cluj, care s-a tăvălit pe jos ca să nu o ia jandarmii, e „actriță", deși e o anonimă care „joacă" la un teatru independent.”, a scris Sebastian Bodu pe contul său de Facebook.

Sebastian Bodu a criticat pe contul sau de Fcebook și alte intervenții publice de susținere a homosexualilor: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.