luni, 10 iulie 2017

Sebastian Bodu — Ce nu știe Cristi Dănileț e că cele mai violente cupluri sunt cele homosexuale. Cuplu în care, pare-se, conform dorinței sale, nu a avut șansa să trăiască, așa că a trebuit să îndure viața dintr-o familie heterosexuală. Care l-a crescut și l-a ținut în facultate...

Cristi Vasilică Dănileț se pronunță în favoarea casătoriilor homosexuale, argumentând că familia heterosexuală conține violență conjugală, incest, consum de alcool. E atât de supărat pe familia heterosexuală încât a fost dat în judecată de propriii părinți, iar instanța l-a condamnat la plata unei pensii de întreținere (informația e pe Flux 24, iar Costel Gîlcă mi-a promis că pune link-ul de pe portal, după ce caută prin cele aproape 100 de procese ale lui Vasilică).
Ce nu știe Vasilică e că cele mai violente cupluri sunt cele homosexuale, în special cele de lesbiene. Cuplu în care, pare-se, conform dorinței sale, Vasilică nu a avut șansa să trăiască, așa că a trebuit să îndure viața dintr-o familie heterosexuală. Care l-a crescut și l-a ținut în facultate.
Foto: Vasilică, pe când era studentNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.