După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 iulie 2017

✉ Scrisoare misionară: Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,
 
          Îi mulțumim Domnului pentru sprijinul ce îl primim în rugăciune și de care avem mare nevoie. Vedem zi de zi cum Domnul ne poartă pe brațele Sale și ne ocrotește!

          Prin harul Domnului am ajuns cu bine în Bangalore, și Raja, Baruch și noii studenți, au și început cursurile.

          Domnul ne-a ajutat și am reușit să închiriem o mașină, pentru a merge până la gară. Chiar dacă era grevă generală și nu aveau voie să circule mașini, am reușit totuși să obținem un permis special și am călătorit cu bine până la gară, și apoi cu trenul, încă aproximativ 48 de ore.

          Doar la o zi după ce am ajuns în Bangalore, am aflat că au fost arse mai multe mașini chiar în locul pe unde am trecut noi, și mai mulți oameni au murit. Îi mulțumim Domnului că ne-a ocrotit și vă îndemnăm să vă rugați împreună cu noi, pentru ca Domnul să continue să ocrotească familia lui Raja, și frații și surorile din districtul Darjeeling, unde violențele și greva generală, continuă.

          Înainte să venim în Bangalore, Raja a organizat un seminar pentru tineri, în care au studiat diferite teme din Biblie. Deși nu a fost ușor să organizeze, din cauza grevei trebuind să meargă mai mulți kilometri pe jos pentru a cumpăra de mâncare pentru participanți, Domnul l-a ajutat și nu doar atât, dar le-a dăruit și un timp foarte binecuvântat, de zidire și creștere în cunoașterea Scripturii!        

          Vă mulțumim că sunteți alături de noi în rugăciuni și vă rugăm să continuați să mijlociți pentru noi:

-pentru studiile lui Raja și a celorlalți studenți, ca Domnul să îi ajute să învețe cât mai multe lucruri folositoare lucrării Domnului;
-pentru sănătate și protecție de bolile ce au și început să apară;
-pentru pace în districtul Darjeeling și protecție pentru familia lui Raja și pentru copiii Domnului de acolo;
-pentru ca Domnul să ne ajute să aducem multă roadă pentru slava Lui.

Domnul să vă binecuvinteze!
 
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și Baruch Rai

Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
 
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.