După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 7 iulie 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Moisă, Cambogia

Dragii noștri,

     Prin harul Domnului am ajuns cu bine înapoi în Cambodgia după o perioadă de două luni petrecută în Europa. Am slujit în peste 25 de biserici din Danemarca, Germania, Anglia, Spania, Italia și România promovând lucrarea misionară, predicând Evanghelia Împărăției și oferind consiliere, mângâiere și alinare sufletelor ce aveau nevoie de vindecare și eliberare duhovnicească. Pe tot parcursul acestui timp, propovăduirea Cuvântului a adus la pocăință peste 20 de suflete care au intrat deja în procesul de pregătire pentru botezul în apă în bisericile locale aferente.
     Doresc să mulțumesc tuturor bisericilor, păstorilor și familiilor care m-au primit, m-au găzduit și care din dragoste mi-au oferit tot ce au avut mai bun, onorând astfel numele prețios al lui Isus!
Începând de sâmbătă 08.07.2017 reluăm lucrarea noastră cu ceremonia botezului celor care L-au primit pe Domnul la evanghelizările trecute.

Săptămâna ce urmează vom vizita și vom evangheliza satul Kampong Thma, la 130 km de noi, unde oamenii din sat ne-au invitat să le spunem despre Isus. Apoi vom merge într-un sat, chiar la granița cu Vietnamul, unde ne așteaptă peste 200 de persoane care vor să afle mai mult despre Dumnezeu.
     Am aflat de la frații din echipa noastră de lucrare, că în absența mea au sunat multe persoane care au ascultat Cuvântul Adevărului la evanghelizările din martie și aprilie și apoi și-au predat viața Domnului Isus. Ei fac parte din satele unde nu era nici o biserică și nici un creștin până acum. Ne vom ocupa în perioada imediat următoare ca ei să primească botezul și apoi în satele lor să ia ființă primele biserici creștine.
     Vă provocăm să fiți alături de noi în rugăciune pentru lucrările ce ne stau înainte pentru ca Duhul Sfânt să lucreze la inimile celor care vor auzi Evanghelia. De asemenea ne rugăm pentru cei care primesc botezul și sunt apoi persecutați de cei din  familiile lor sau de vecinii din sat, ca Domnul să le dea putere să fie lumină și mărturie în mijlocul acelor oameni.
     Am început deja pregătirile pentru luna august pentru lucrările ce le vom face în Vietnam și în Laos. Ne vom adresa nevoilor materiale și spirituale ale bisericilor și creștinilor din aceste țări aflate sub asuprirea comunistă. Vom cumpăra alimente, Biblii, materiale evanghelistice, DVD-uri cu filmul ”Isus”, etc...și le vom distribui în sate și în zone greu accesibile.
     Vă mulțumim tuturor celor care sunteți sau veți fi implicați spiritual și financiar împreună cu noi la lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.

Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont EURO BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU

Cont LEI BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO58RNCB0268083256340001

www.churchplantingasia.com
Adresa e-mail: churchplantingasia@gmail.com
Facebook ID: Eduard Claudiu Moisa

Cu prețuire,
Claudiu & Cristina,
Samy + Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.