vineri, 14 iulie 2017

RĂSTURNARE de situație în cazul micuțului Charlie Gard, condamnat la MOARTE de un spital din Londra

Cazul bebelușului de 11 luni, ținut ostatic de spitalul Great Ormond Street a luat o turnură nouă. „Este o minune de la Dumnezeu”, spune un preot.

„Suntem martori la o minune în acest caz”, a declarat reverendul Patrick Mahoney, apropiat al familiei lui Charlie, prezent la o nouă înfățișare în fața Justiției, acceptată cu totul excepțional de o instanță din Londra
Charlie Gard, un copil de numai 11 luni, care suferă de o maladie genetică rară, a fost practic condamnat la moarte de mai multe instanțe din Marea Britanie și de CEDO. Aceasta au îmbrățișat opinia clinicii Great Ormond Streea Hospital, unde micuțul este internat, că Charlie trebuie scos de la aparate, ceea ce ar însemna moartea imediată.

Părinții copilului au încercat zadarnic să obțină permisiunea de a-l scoate pe Charlie din spital pentru a-l duce la un tratament revoluționar la o clinică americană. De notat că, în urma mediatizării cazului, s-au strâns din chetă publică peste 1,5 milioane de lire sterline pentru transportul și tratamentul lui Charlie peste Ocean.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.