miercuri, 5 iulie 2017

Rareș Bogdan — De ce sunt considerați adepții familiei tradiționale retardați? În războiul pentru drepturile comunității gay se insinueză o formă ipocrită de manipulare. O parte a opiniei publice considerată avansată, șmecheră de sorginte intelectuală, progresista, glisează spre un paradox: în numele toleranței, discursul apărătorilor persoanelor LGBT devine tot mai intolerant...

Ești cool dacă militezi pentru drepturile homosexualilor, însă dacă ai rezerve, e clar: ești ori admirator al Inchiziției, ori ai doar 3 clase, ori ai luat-o pe ulei. 

În războiul pentru drepturile comunității gay se insinueză o formă ipocrită de manipulare. O parte a opiniei publice considerată avansată, șmecheră de sorginte intelectuală, progresista, glisează spre un paradox: în numele toleranței, discursul apărătorilor persoanelor LGBT devine tot mai intolerant. În mod curios, apărătorii familiei tradiționale sunt considerați înapoiați. Argumentul suprem pare acela că mulți dintre cei 3 milioane de semnatari ai petiției care urmărește ca în Constituția României să se afirme că familia este formată din bărbat și femeie au un nivel redus de educație (nu știu de unde au scoso) și merg des la biserică. Urmează probabil faptul că un ascultă un anumit gen de muzică, exclus rock, nu-i citesc pe antici cu creionul în mână, nu au prizat iarbă în tinerețe, nu înjură la fiecare 3 minute. Și în general, nu sunt cool. Ești cool dacă militezi pentru drepturile homosexualilor, însă dacă ai rezerve, e clar: ești ori admirator al Inchiziției, ori ai doar 3 clase, ori ai luat-o pe ulei. Ori ești pur și simplu prost – mai rămâne să aud invocat un citat din Bergson – “ochii văd doar ceea ce mintea poate pricepe”! S-a ivit, așadar, o comunitate a celor care îi ridiculizează pe cei ce susțin familia tradițională, comunitate care profesează maliția crâncenă și disprețul, cu diverse trepte de isterie. Nu generalizez, remarc doar o tendință. Păguboasă, căci radicalizarea nu durează punți între oameni.

Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.