luni, 3 iulie 2017

Poliţistul Godină, despre scandalul de la manifestarea anti-LGBT: Actriţa "a ţinut să joace în public, gratuit, un rol de circar". Jandarmeria a băgat actoria în dubă

Poliţistul Marian Godină scrie despre cazul actriţei Oana Mardare, care a susţinut drepturile comunităţii LGBT în timpul unei manifestări de promovare a familiei tradiţionale, de unde a fost luată pe sus de jandarmi şi dusă în dubă, că aceasta „a ţinut să joace în public, gratuit, un rol de circar”, scrie MediaFax.ro.

„A fost pentru a doua oară când am descoperit o actriţă de care nu auzisem, dar nu pentru că ar fi făcut vreun rol extraordinar în vreun film premiat, ci pentru că a ţinut să joace în public, gratuit, un rol de circar. Actriţa noastră a participat la un marş LGBT, după care a ţinut să meargă şi la manifestaţia antigay. S-a dus acolo, după cum ea ne spune, ca să facă dialog, adică nu doar să asculte şi să tacă (ceea ce era oricum ostentativ). Cu alte cuvinte, s-a gândit ea cumva că oamenii ăia, ale căror păreri sunt neschimbate de câteva secole, pot fi aduşi pe calea cea dreaptă de către ea, prin dialog”, scrie Marian Godină pe pagina sa de socializare.

Godină îşi imaginează şi o modalitate prin care actriţa de la Teatrul Independent "Reactor", Oana Mardare, ar fi reuşit să îi convingă pe cei din Noua Dreaptă, care susţin familia tradiţională, să îşi schimbe convingerile.
„Şi-o fi zis ceva de genu': <Mă, cu oamenii ăia o fi dialogat careva? Ia, că mă duc eu să-i luminez. O să dialoghez eu cu ei şi vor înţelege cât de încuiaţi sunt. Ba chiar vor pleca unii de la marş ţinându-se de mână câte două cefe late, dintre care una va ţine şi un trandafir în dinţi în timp ce îşi va suna nevasta să o anunţe că divorţează pentru că s-a reprofilat şi şi-a descoperit adevărata dragoste. Nevastă-sa se va bucura de veste pentru că şi ea flirta de ceva vreme cu vecina de la trei. De mâine vor fi nişte oameni destupaţi, atât la figurat cât şi la propriu>. Din păcate pentru ea, nu a fost aşa pentru că acolo nu erau absolvenţi de filosofie dornici de dezbateri cu argumente pro şi contra. Dar indiferent de studiile şi părerile lor, acei oameni au dreptul să şi le exprime în cadru organizat şi autorizat, la fel cum şi ea a avut dreptul de a face asta la marşul la care participase în aceeaşi zi şi care nu fusese perturbat de nimeni din cealaltă tabără”, mai scrie poliţistul pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.