După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 29 iulie 2017

Micuțul Charlie Gard a murit. Mesajul transmis de mama băiatului

Charlie Gard, băiețelul britanic care suferea de o boală incurabilă și căreia instanța nu i-a permis accesul la un tratament experimental, a fost deconectat de la aparate. Părinții săi anunțaseră la începutul săptămânii că „timpul s-a scurs pentru Charlie” și că renunță la lupta în instanță.

Într-o declarație publicată în această seară, mama băiatului, Connie Yates, arăta: „Băiețelul nostru frumos s-a dus, suntem foarte mândri de tine, Charlie”, potrivit BBC.
Charlie Gard, în vârstă de numai 11 luni, a fost mutat într-o clinică de tratamente paliative, unde a beneficiat de asistenţă medicală până în ultima clipă. Medicii de acolo au oprit aparatele care îl ţineau în viaţă pe micuţ, de comun acord cu părinţii.
Chris Gard şi Connie Yates, părinţii micuţului care suferea de o boală genetică extrem de rară, voiau să-şi ia băiatul acasă, pentru a-şi petrece ultimele zile cu el. Medicii le-au refuzat dorinţa şi au precizat că nu este deloc practic să-i asigure copilului tratament acasă pentru mai multe zile.
Ea şi-ar fi dorit să-l poată lua pe Charlie acasă, să petreacă ultimele zile cu el, să poată face lucruri pe care părinţii le fac cu bebeluşii lor, să-i facă baie, să-l îmbrăţişeze, să stea câteva zile acasă şi să-l lase să moară natural”, spunea James Evers, naşul lui Charlie Gard.
Continuarea pe www.digi24.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.