vineri, 7 iulie 2017

Mark Zuckerberg crede că, într-o zi, Facebook ar putea înlocui bisericile. Replica unui pastor american

Un cunoscut pastor din America a dat un răspuns pe măsura declarației recente făcute de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, conform căreia, într-o zi, rețeaua de socializare ar putea lua locul bisericilor.

Pastorul Bisericii Baptiste din Dallas, Texas, Robert Jeffress, a spus, într-o interventie pentru Fox News, oarecum amuzat,  că nu crede că tehnologia va înlocui vreodată biserica creștină, așa cum pretinde fondatorul Facebook. „Cred că tehnologia poate ajuta Biserica și clerul.  În ultimele 18 luni, am avut 500 de persoane din 192 de țări care au participat la slijbele religioase pe internet”, a declarat Jeffress pentru Fox News.„Tehnologia poate ajuta misiunea bisericii, dar nu va înlocui niciodată biserica”, a afimat pastorul Robert Jeffress, scrie theblaze.com. 
 
Dumnezeu a creat biserica” ​​iar Mark Zuckerberg a creat Facebook, a spus pastorul american, adăugând că poate spune fără umbră de îndoială că „Dumnezeu și biserica vor dăinui mult mai mult decât Zuckerberg și Facebook-ul.”

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.