După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

joi, 13 iulie 2017

Eveniment inedit! Iată că nici măcar islamismul nu mai poate sta în calea "căsătoriei" gay. Pentru prima dată doi MUSULMANI homosexuali s-au căsătorit oficial în Marea Britanie. Cu nuntă și întreg ceremonial religios consacrat acestui eveniment...

Iată că doi homosexuali musulmanii au dat startul căsătoriilor, scrie Evenimentul Zilei.ro. Povestea, unică, aparţine celor doi tineri proaspăt căsătoriţi, Jahed si Sean. Cei doi tineri au sărbătorit zilele trecute prima căsătorie între homosexuali de credința islamică, în Marea Britanie.

Istoria lor vrea să dea un exemplu pentru alte cupluri care, încă mai trăiesc în umbră, de teamă dar şi din cauza religiei lor. Acum câteva zile Jahed Choudhury, 24, și Sean Rogan, 19, au fost primii doi oameni ai credinței islamice  care s-au  căsătorit în Marea Britanie, în orașul Walsall.

Dar drumul până a ajunge la nuntă nu a fost deloc simplu. Choudhury a povestit faptul  că a fost înstrăinat de familia sa și de la moschee de care aparţinea mărturisind că a suferit de multe ori  din cauza insultelor, având parte de intimidare și violență. Cei  doi afirmă că sunt fericiţi pentru că s-au căsătorit și tocmai au petrecut luna de miere în Spania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.