După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 30 iulie 2017

🔴 Date ştiinţifice şocante despre familiile de homosexuali 🔴 Cum vor creşte copiii educaţi de homosexuali? 🔴 Răspunsul la această întrebare deja de mulţi ani îi frămîntă pe toţi...

Adepţii cuplurilor de acelaşi sex afirmă că pentru copii nu contează dacă au mamă şi tată sau dacă sînt crescuţi de doi bărbaţi sau două femei. Organizaţiile religioase şi cele pro-familie, precum şi mai mulţi psihologi strigă în gura mare că copiii crescuţi în atmosfera relaţiilor homosexuale vor fi implicit traumatizaţi psihologic şi nu vor fi integri.
Dar, deoarece legalizarea cuplurilor de acelaşi sex şi, cu atît mai mult, a «căsătoriilor» a început relativ recent, pînă nu demult nu au existat temeiuri pentru încheieri ştiinţifice obiective. Din simplul motiv că încă nu a crescut generaţia acestor copii.
Însă în toamna anului 2010, Mark Regnerus, doctor în sociologie, profesor la Universitatea Texas din Austin (SUA), şi-a început renumitul studiul pe tema „Prin ce se deosebesc copiii ai căror părinţi sînt în relaţii de acelaşi sex”.
Savantul şi-a încheiat studiul într-un an şi jumătate – în 2012. Totuşi analiza datelor continuă şi în prezent – acestea sînt accesibile tuturor savanţilor interesaţi, datorită Consorţiului interuniversitar de cercetări politice şi sociale al Universităţii din Michigan.
Consecinţe şocante
La studiu au participat 3000 de respondenţi maturi ai căror părinţi erau în relaţii de acelaşi sex. În final datele obţinute s-au dovedit a fi cu adevărat şocante. Însă acestea erau previzibile. Dar totuşi, pentru prima dată acest fapt a fost demonstrat de către savanţii unei universităţi cu renume, iar rezultatele au fost publicate în ziarul nu mai puţin notoriu «Social Science Research».
Continuarea pe www.noi.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.