După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 19 iulie 2017

✡ Creștinii evanghelici sunt cei mai buni prieteni ai Israelului (Netanyahu)

”Când eu spun că noi nu avem mai buni prieteni decât creștinii care sprijină Israelul, eu știu că voi ați fost întotdeauna de partea noastră.” a spus Netanyahu adresându-se unei audiențe a organizației Creștini Uniți pentru Israel (CUFI).

Cuvintele au fost alese cu grijă, rădăcinile sionismului creștin sunt aceleași cu ale sionismului evreiesc: promisiunile biblice, dar așteptările evreilor care cred aceste promisiuni cu ale creștinilor, nu coincid.


Evreii nu cred în Isus și așteaptă să vină un Mesia.

Creștinii cred în Isus și Îl așteaptă să vină a doua oară, într-o succesiune de etape profețite, minuțios semnalate cu date profetice.


Aceste date, pentru un cititor și un urmăritor atent al profețiilor sunt evident împlinite sau se împlinesc acum sub ochii noștri.


Creștinii evanghelici, care cred Biblia, o citesc și-i urmăresc profețiile, nu pot să nu observe împlinirea profețiilor sub ochii noștri.


Urmăriți aici Summitul Anual în onoarea Israelului (luați secvențe, că a ținut 2 ore și viața-i scurtă)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.