După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

joi, 13 iulie 2017

† Apel la rugăciune şi sprijin financiar pentru familia Cuc! Comunitatea Regională Penticostală Constanța confirmă acest caz şi aduce noi precizări

Am o rugăminte SOS, a venit la mine la spital un caz din Medgidia, 2 copii arși 70 la suta din corp, fetita 6 ani Anca Rebeca și băiețelul 4 ani, nu i-am reținut numele, mama Adriana 46 ani, are 10 copii, este singura din familie pocaita, un soț tiran și diabolic, va rog susțineți în rugăciune, au febra 39,7, de miercuri de când ii vizitez nu mai am liniște, cum arata acești copii numai DOMNUL ii poate salva, rugați-vă sa nu facă septicemie, sunt anesteziati general 3 ore zilnic pt a fii pansati, Domnul sa le ia durerile.
Pentru mama rugați-vă sa o întărească Domnul deoarece este singura, aproape nu doarme deloc de 1 săptămâna. Să-i fim mulțumitori zilnic Domnului pt tot ce suntem, ce avem puțin sau mult, e mare durere în inima acestei mame, of, of, mulțumesc...
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.