miercuri, 14 iunie 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Taciuc, Papua Noua Guinee


Vestea Bună în format audio și video


        Dragi fraţi şi surori, fie ca Domnul Isus să reprezinte pacea şi bucuria voastră în fiecare zi şi fie ca El să vă aducă aminte prin Duhul Său cel Sfânt de toate promisiunile frumoase din Scriptură.

Unii din fraţii noştri din Papua Noua Guinee abia acum aud despre harul şi binecuvântările care vin prin jertfa salvatoare a Domnului nostru Isus Hristos. Mulţumim însă Domnului, că El ne-a ajutat şi ne-a dat înţelepciunea să putem fi de ajutor la câteva proiecte în desfăşurare, proiecte care au ca scop principal traducerea și propovăduirea
Evangheliei aici la marginile pământului.
 
          Dacă Domnul v-a pus pe inimă să vă rugaţi pentru noi, susţineţi-ne în rugăciune pentru următoarele motive:
 
- Rugaţi-vă pentru Nataniel. Băiatul familiei care ne-a găzduit în sat acum câteva luni, este bolnav de o infecţie puternică la picior. De câteva săptămâni medicamentaţia nu îşi mai face efectul şi această familie consideră că este ţinta unor vrăjitorii sau ale unor atacuri spirituale. Mama băiatului a mărturisit că numai Domnul Isus îi poate ajuta în această situaţie şi că El este mai puternic decât duhurile. Ei ne-au rugat să stăruim în
rugăciune alături de ei. Sunt foarte mulţi necreştini şi sceptici în satul din care fac ei parte şi intervenţia Domnului ar putea fi o mărturie pentru aceste persoane.
 
- Mulţumiţi Domnului pentru talanţii pe care i-a pus El în noi şi pentru faptul că putem fi de ajutor aici într-un mod practic.
 
- Mulţumiţi pentru sănătatea copiilor noștri și pentru că El ne păzeşte aici la fiecare pas.
 
          Domnul Isus pe care Îl mărturisim ca venit în trup pe acest pământ, să lucreze în fiecare dintre noi şi să ne dea înţelepciunea şi oportunităţile de a fi de folos la lărgirea Împărăţiei lui Dumnezeu, slujind împreună!

 
Conlucrătorii voştri în via Domnului,
Marius şi Mihaela Taciuc

 
Pentru a putea vizualiza scrisoarea completă primită de la familia Taciuc, apăsați aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.