După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 iunie 2017

Liderul liberalilor din Marea Britanie a demisionat după ce a ales să susțină că avortul este greșit și homosexualitatea e un păcat: Era imposibil să-i rămân credincios lui Hristos dacă mai rămâneam (VIDEO)


Liderul liberalilor din Marea Britanie și-a dat demisia pentru că a avut de ales între mărturisirea credinței și mărturisirea liniei liberale. A ales să susțină că avortul este greșit și homosexualitatea e un păcat, scrie telegraph.co.uk, potrivit ActiveNews.ro.

Tim Farron a demisionat din funcția de lider al Partidului Liberal Democrat, după ce mai mulți membri din conducerea partidului au declanșat un atac împotriva acestuia.

Aceasta vine după demisia purtătorului său de cuvânt, lordul Brian Paddick, din cauza vederilor liderului privind căsătoria homosexuală. 

De-a lungul campaniei electorale, liderul liberal-democrat a fost asaltat de întrebări despre atitudinea sa față de homosexuali, după ce apăruse anterior o declarație în care afirma că această practică o consideră un păcat.

Farron s-a confruntat, de asemenea, cu critici în privința opiniilor sale privind avortul, după ce a afirmat anterior că acesta este „greșit". El a demisionat din fruntea partidului precizând că „a simțit că e imposibil" pentru el să-și continue rolul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.