După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 iunie 2017

☗ English for a New Life Camp 2017

Tabăra este destinată tuturor celor ce doresc să-și dezvolte abilitățile de comunicare în limba engleză, dar și să studieze cum e să fii un bun creștin. 


Pentru nivelul începător și cel intermediar, studenții vor învăța engleza după manualul ”English For a New Life” book 1. 


Pentru nivel avansat, vor fi studiate subiecte excepționale din următoarele cursuri biblice: 

Having a real relationship with God (Cum să ai o relație adevărată cu Dumnezeu)
Heaven, hell and life after death (Cerul, iadul și viața după moarte)
Being a disciple: Counting the cost (Vrei să fii ucenicul lui Hristos? Trebuie să plătești prețul!)

Sunt invitați și profesorii din școlile publice, care au posibilitatea de a studia în limba română cursurile biblice de mai sus, dar și engleza sau computerul, la alegere. 

La tabăra EFNL copiii vor putea studia engleza după manualul EFNL for KIDS. Astfel, în acest an, așteptăm la tabără participanți începând cu vârsta de 9 ani.

În toate grupele de studiere a limbii engleze vor preda câte un profesor din SUA și unul din Moldova.

Vor fi predate și lecții de computer de către profesorii de la Școala de computere ScripTehInfo și în fiecare dimineață antrenamente de Taekwon-Do pentru toți doritorii, conduse de instructorii celui mai mare club de Taekwon-Do din țară - Stolas Leukas.

Pentru detalii: 068044412 sau info@precept.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.