miercuri, 14 iunie 2017

Credeați că ne oprim la căsătoriile între persoanele de același sex? Nu! A fost recunoscută prima familie de TREI SOȚI! (VIDEO)

Căsătoria între persoane de același sex începe să capete aspecte de banalitate, învechit, depășit, vetust...
"Suntem o familie, o familie poliamoroasă. și ne-am dorit să oficializăm acest lucru. Nu există nimic solid din punct de vedere legal care să ne recunoască drept o familie. Se întâmplă pentru prima dată în Columbia”, a declarat Victor Hugo Prada, unul dintre membrii unei comuniuni de trei soți, într-un material video, citat de AFP.
Victor Hugo Prada (actor), Manuel Bermudez (profesor de educație fizică) și Alejandro Rodriguez (jurnalist) - cei trei bărbați care împart timpul, aceeași casă, realizările, realizările profesionale și sexualitatea - au intrat, din 3 iunie, sub regimul patrimonial legal columbian cunoscut sub numele de trieja. 
Deşi acest tip de uniune este frecvent, aceasta este prima care și a fost legalizată, a explicat pentru AFP germanul Rincon Perfetti, avocat la Asociaţia LGBTI (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali şi intersexuali). "Este o recunoaştere a faptului că există şi alte tipuri de familii", a explicat avocatul.
Potrivit  lui Rincon, încadrarea în acest regim patrimonial are implicaţii "100% legale" pentru cei trei bărbaţi, în condiţiile în care, în caz de separare sau de deces, aceştia îşi pot împărţi bunurile sau au acces la o pensie. În Columbia, cuplurile gay au dreptul de a adopta copii, indiferent dacă aceştia sunt sau nu copiii biologici ai unuia dintre membrii cuplului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.