După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 mai 2017

TimpOnline.ro: Cele trei calităţi obligatorii pentru un profesor. De ce nu vor elevii să audă de anumite discipline

Profesorul Iacob Coman, doctor în teologie şi filosofie la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti, le-a spus directorilor de şcoli din judeţ, la o conferinţă organizată la Hotel Metropolis, că un profesor de calitate este prieten, pedagog şi pasionat.
„Maidanul occidental a venit peste noi să ne înveţe pedagogie fiindcă şi în Occident există ţinută. Am fost foarte suprins când am fost invitat să predau în Germania timp de cinci ani şi mă aşteptam ca să nu fie ca la noi şi în sala de curs când am intrat era tablă şi cretă. Exista şi videoproiector, dar fiecare profesor neamţ care se respecta avea tablă şi cred. Vreau să trezesc în dumneavoastră dragostea de a fi dascălii români care nu mai suntem”, şi-a început prelegerea profesorul Coman despre „P la puterea a treia”. 
Potrivit prof. Coman, de 25 de ani, „toată lumea dărâmă educaţia românească şi orice copil român care pleacă în Germania, Spania, Franţa, e premiat”. „De ce dacă suntem aşa de proşti? Pe măsură ce anii trec, învăţământul va ajunge într-adevăr la ceea ce se numeşte inexistenţa lui, iar pentru această prăbuşire istorică sunteţi presponsabili şi veţi da socoteală pentru lucrul acesta”.
Continuarea pe www.timponline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.