După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 mai 2017

☗ Tabăra "Tineri Fericiți" - Brădățel 2017


Tabăra se adresează tinerilor peste 14 ani și se concentrează pe munca în echipe.

Timpul în tabară se împarte în doua, între jocuri și activități pe echipe; și, o parte de laudă și închinare în capelă.

Dimineața și seara ne vom întalni pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu care ne învață cum să fim fericiți.

Anul acesta vom avea împreună cu noi o echipă de tineri creștini din America, statul Arizona. Ei vin pregătiți să se împrietenească cu noi pe viață. Vorbitorii de limba engleză au cu cine să practice engleza.

Volei, fotbal, drumetii, orientari turistice (COT) î-si vor găsi locul pe program.

Prețul taberei este de 200 Ron/persoană și include cazarea pentru 5 nopți, trei mese pe zi, și accesul la facilitățile și terenurile de sport din tabară!

Daniel Pincu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.