miercuri, 3 mai 2017

Strigăt de disperare al mamei doctoriței Smicală: Știu că oamenii simpli nu pot face nimic să o ajute, dar e de ajuns și o rugăciune! În Finlanda, mașina româncei căreia statul finlandez i-a luat copiii a fost stropită cu benzină

Mama Cameliei Smicală, Lucia Smicală, a decis să susțină în stradă, printr-un protest al disperării, cauza fiicei ei, supusă de statul finlandez unor abuzuri incredibile. Bunica celor doi copii luați de statul finlandez de lângă mama lor protestează, singură, în centrul orașului Piatra Neamț, în speranța că statul român o va ajuta să își recupereze nepoții. Și că oamenii nu vor rămâne insensibili în fața acestei drame.

Camelia Smicală, fiica ei, a fost condamnată recent de justiția din Finlanda la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru că s-ar fi opus, prin violență, la izolarea celor doi copii ai săi în centre separate de plasament.

”Vreau să știe Camelia că nu am abandonat-o. Sunt alături de ea și o ajut cum pot, de aici, de la atâta depărtare. Ce vină au acei copilași smulși de lângă mama lor? Este de nedescris ce se întâmplă. Rog pe toți cei care se pot implica, să o facă. Vreau să le arăt oamenilor prin ce trece fiica mea. Știu că oamenii simpli nu pot face mai nimic să o ajute, dar este de ajuns și o rugăciune”, a declarat Lucia Smicală, în lacrimi, pentru tvneamț.ro.
Oamenii care trec pe lângă ea cunosc drama fiicei sale și încearcă, pe cât pot, să își arate compasiunea, printr-o vorbă sau un gest de încurajare.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.