După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 mai 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Dubei – Slujim după planul lui Dumnezeu

„Şi David, după ce a slujit celor din vremea lui, după planul lui Dumnezeu, a murit, a fost îngropat lângă părinţii săi…” FA 13:36
Ca și David, suntem chemați să slujim generației noastre după planul lui Dumnezeu. Mulțumim Domnului pentru călăuzirea Lui de până acum, și depindem total de El pentru descoperirea planurilor Lui și împlinirea lor în generația noastră. Vă rugăm să vă alăturați nouă în rugăciune pentru călăuzirea Domnului în voia Lui pentru noi.
Maria a trecut cu bine printr-o operație de fibrom și se recuperează repede. Mulțumim tuturor pentru rugăciuni și încurajări. Copiii noștri s-au bucurat de cele două săptămâni de vacanță de Paște. Maria a rămas cu părinții ei, împreună cu Miriam, iar eu cu Levi am mers la Galați la părinții mei. Acolo am vizitat patru biserici, ne-am bucurat împreună de Isus cel înviat, și am prezentat noutăți din lucrare.
Primesc mărturii încurajatoare de la proiectul de traducere a Bibliei Tonga din Zimbabwe, pe care am avut privilegiul să-l ajut să înceapă. Pastorul Elek a ținut o evanghelizare și a citit Ioan 8:1-11 din traducerea Tonga, despre femeia prinsă în preacurvie. O femeie din mulțime, auzind întâmplarea pentru prima dată în limba maternă, a început să plângă. Când păstorul i-a invitat în față pentru rugăciune, ea a ieșit și a mărturisit că trăia o viață asemănătoare femeii din Biblie, și a fost marginalizată în comunitate. Cuvântul lui Dumnezeu i-a adus iertare și vindecarea sufletului, fiind copleșită de dragostea lui Isus față de femeia prinsă în păcat. Mulțumim lui Dumnezeu pentru ajutorul Său în traducerea Cuvântului Său. 
Voi avea două luni (mai și iunie) încărcate. O întâlnire pe care o aștept cu mult interes este conferința din Germania pe tema ”Împreună în Misiunea lui Dumnezeu.” Acolo se va discuta relația dintre Biserică și Wycliffe, un subiect pe care îl vom discuta și la întâlnirea noastră din octombrie cu partenerii din țară. Rugați-vă pentru un timp binecuvântat.
De asemenea în mai și iunie voi vizita două biserici care ne susțin din afara țării pentru a le da un raport al activității, voi prezenta noutăți despre lucrarea de traducere a Bibliei și planurile de viitor.

Am fost invitat de organizația OM pentru a facilita un curs despre Islam pentru cei care se pregătesc să meargă în misiune. Rugați-vă ca participanții să fie pregătiți să lucreze cu musulmanii, și să fie gata să-i slujească în dragoste.
Vom avea o întâlnire cu comitetul proiectului Rroma, unde vom evalua pregătirea noilor traducători, și vom planifica pentru viitorul lucrării. De asemenea, va avea loc o conferință a lucrătorilor surzi la Oradea, unde nu voi putea participa, dar colegii mei vor prezenta lucrarea de traducere a surzilor, și vor împărtăși nevoia formării unui comitet național pentru proiect. Rugați-vă ca aceste întâlniri să fie de folos pentru cele două proiecte de traducere.
În iunie voi lua parte la un curs de echipare pentru lideri, organizat de Wycliffe în Kenya. Mulțumesc Domnului pentru această oportunitate.

Wycliffe România va avea o întâlnire cu partenerii din țară, pe 20-21 octombrie 2017. Bisericile noastre vor fi invitate în mod special!
Mulțumiri:
  • Domnul a fost cu Maria la operație;
  • pentru buna părtășie cu familiile și bisericile noastre de Paște;
  • pentru dezvoltarea celor două proiecte de traducere din țară, cu surzii și cu rromii;
  • pentru impactul traducerii Bibliei Tonga în Zimbabwe;
  • pentru privilegiul de a participa și a învăța la conferințe internaționale;
  • pentru credincioșia bisericilor care ne susțin în această lucrare.
Rugăciuni:
  • pentru călăuzirea Domnului în lucrarea Lui și putere de a sluji scopurilor Lui;
  • continuați să vă rugați pentru vindecare completă pentru Maria;
  • ca traducerea Bibliei Tonga din Zimbabwe să continue să aibă impact în comunitățile lor;
  • pentru ocrotire în călătorii la diferite conferințe și binecuvântarea Domnului în timpul sesiunilor;
  • pregătirile pentru întâlnirea din octombrie cu partenerii să meargă bine.
Cu drag, Dubei Ruben, Maria, Miriam și Levi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.