După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 mai 2017

Sorin Cigher — Este România sărită de pe fix?

Suntem ,,avertizați” că ne paște pericolul de a ne întoarce cu 50 de ani în urmă dacă apărăm familia normală și valorile ei, iar dacă susținem ideologia Coaliției pentru Familie suntem intoleranți, fanatici și retardați. Ni se pun etichete nu tocmai agreabile...

Noul tip de gândire, însă, ne face să ne întoarcem cu peste 4000 de ani în timp, pe meleagurile Sodomei și ale Gomorei! Acolo vor să ne trimită adepții noilor descoperiri.

Familia a fost fixată bine de Cel care a inventat-o. Creatorul a știut foarte bine cum să planifice viitorul, perpetuarea generațiilor și creșterea într-un climat adecvat. Grupări neomarxiste însă, cu o gândire împrumutată de la frustrații și neîmpliniții societății, care și-au făcut praf viitorul și familia, ar dori ca și familia normală, care este bine așezată și ancorată în principii de o viață, să ajungă să fie distrusă, alături de ei. Nu, nu vrem să înghițim manipularea „argumentată” pe la toate televiziunile tolerante. Ne este lehamite și nu vrem o Românie dezaxată, cu o gândire nefondată, care nu aduce progres moral, etic, spiritual sau de altă natură. Le aduc aminte acestor susținători ai familiei de tip nou că Europa, America și toate celelalte țări civilizate n-au progresat prin acest tip de gândire, ci de câțiva ani încoace „toleranța" face ravagii... Fondatorii acestor țări civilizate au avut bunici, părinți, copii care au apărut în lume pe o cale normală și naturală, adică au fost bărbați și femei! Au fost căsătoriți normal, și-au iubit familiile, doar așa au avut succes. Așa s-a fondat lumea... Însă, cineva dorește să ne scoată de pe linia normalității și să ne deraieze spre o fundătură. România, dacă dorește să se alinieze progresului, trebuie să își ia repere testate de istorie, care au trecut proba timpului. Acceptând tipul ,,nou” de gândire, ne întoarcem la precivilizație... ne sugrumăm viața și viitorul copiilor noștri.


Așadar, românii nu trebuie să accepte nicio ofertă care să îi scoată din normalitatea stabilită de Altcineva. Nu Europa, nu SUA, nu CEDO stabilesc normalul, așa cum se apără unii, ci s-a stabilit deja de mii de ani. A funcționat foarte bine, merge bine și nu vom testa acum noile apucături lăsând dezastrul ca moștenire generațiilor viitoare. Suntem scârbiți de anomaliile promovate, ne este silă de practicile acestui tip nou care ni se impune sub pretexte inventate, însă nu ne lăsăm nici momiți, nici intimidați, nici cumpărați, nici duși cu valul prostiei!

Fiți pe picioarele voastre și imaginați-vă consecințele! Toleranță înseamnă compromis și îmbolnăvirea unei națiuni sănătoase. Nu suntem săriți de pe fix și nu ne vom lăsa copiii să devină victimele unei gândiri spurcate, care duce la autodistrugere. Fiți cu capul pe umeri, gândiți realist, priviți în perspectivă şi nu vă lăsați induși în eroare de mișcările demonice.

Susțineți normalitatea, cu riscul de a fi catalogați de modă veche!


Pastor, Sorin Cigher 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.