După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 mai 2017

Samy Tuțac — O MINCIUNĂ CA SĂ FIE CREZUTĂ CA ADEVĂR, TREBUIE SĂ FIE MARE...


Văzând amploarea susținerii cetățenilor pentru valorile creștine și mai ales determinarea de a nu se lăsa prostiți de limbajul de lemn al corectitudinii politice, apărătorii ideologiei neo-marxiste au ieșit la atac. Unii parlamentari, analiști politici sau oameni din presă dezinformează programat despre demersul cetățenesc de modificare a Constituției cu privire la definiția căsătoriei. Filosofia după care acționează spune că: "o minciună, ca să fie crezută ca adevăr, trebuie să fie mare".

În ciuda evidențelor clare, că peste tot în lumea occidentală societatea se află nu doar în fața unor abuzuri fără precedent comise în numele unei minorități gălăgioase, ci în fața unui sistem organizat după modelul și ideologia nazist-socialistă care are drept scop distrugerea familiilor, unii formatori de opinie din România fac tot ce pot să denigreze și să manipuleze. Și sunt abia la început.

Femei fără inimă de mamă și bărbați frustrați că nu reușesc să-și impună agenda lor secularistă, într-o Românie care se încăpățânează să nu renunțe la valorile creștine, fac tot ce le dictează interesele lor meschine pentru a denigra familia normală, pentru a instiga la ură confesională și pentru a-și mulțumii stăpânii care le pun la dispoziție resurse importante.


Ultima dezinformare aruncată pe piață este că demersul "Coaliției pentru familie" ar urmării redefinirea familiei, ar scoate în afara legii familiile monoparentale sau extinse, ar fragmenta societatea, ar împiedica lupta anticorupție, ne-ar arunca în haos democrația și desigur, ne-ar întoarce în Evul mediu. Și ca să fie convingători, unii dintre susținătorii vajnici ai "noii toleranțe" aduc și argumente biblice sau teologice, folosindu-se de o hermeneutică hilar-năucitoare.

Realitatea este alta. Tocmai ei, cei care acuză, doresc redefinirea familiei așa cum a lăsat-o Dumnezeu. Pentru ei expresia "consimțământul între soți" înseamnă orice, nu pentru susținătorii familiei normale. Pentru cetățenii normali, "soți" însemnă "un singur bărbat și o singură femeie". Nimic mai simplu, mai clar și mai transparent. Nu e aici nici intoleranță, nici fanatism, nici "mentalitate de grotă", ci doar normalitate.

Să fie clar, inițiativa cetățenească suținută de "Coaliția pentru familie" și cultele religioase din România, perfect legală și democratică, nu dorește redefinirea familiei. Tot ce dorește "Coaliția pentru familie" este clarificarea în textul Constituției a termenului "soți", mai ales pentru aceia care au uitat că s-au născut din "mamă" și tată", adică din "femeie" și "bărbat".

Frați creștini, nu vă lăsați intimidați sau manipulați nici de gălăgia propagandei progresist-marxiste, nici de lașitatea unor lideri care "înmoaie inima poporului", ascunzându-se în spatele unei false pioșenii și a unei spiritualități de fațadă. Fără îndoială, ne aflăm într-o luptă spirituală teribilă. Împărăția Luminii invadează împărăția întunericului, iar aceasta din urmă ripostează.

Suntem ca "niște miei în mijlocul lupilor", chemați să fim "înțelepți ca șerpii și fără răutate ca porumbeii." Dar nu uitați, Dumnezeu este cu noi și va face lucruri mari...lupta este abia la început, este nevoie de rugăciune, curaj, dragoste și acțiune! Și încă ceva, în această luptă inegală, nu vom experimenta victoria decât în unitate, iar unitatea noastră îi scoate din minți pe apărătorii "noii normalități".

S-ar putea ca filosofia propagandiștilor neo-marxiști să prindă la unii. S-ar putea ca ideea că: "o minciună, ca să fie crezută ca adevăr, trebuie să fie mare", să țină o vreme. Dar istoria demonstrează, după cum afirmă și Abraham Lincoln că: "Poți să prostești câțiva oameni tot timpul și toți oamenii un timp, dar nu poți să prostești toți oamenii tot timpul".

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.