vineri, 26 mai 2017

Ipostază ridicolă la cele mai înalte cote: Soțul premierului homosexual al Luxemburgului, la poza de grup cu soțiile liderilor NATO

O fotografie cu soțiile liderilor NATO, prezente zilele trecute la summit-ul Alianței, de la Bruxelles, în care apare și soțul premierului homosexual al Luxemburgului, face înconjurul internetului, scrie ActiveNews.ro

Gauthier Destenay, avocat belgian, in vârstă de 44 de ani, este soțul premierului luxemburghez, Xavier Bettel, homosexual declarat.

S-au căsătorit în 2015, însă formează un cuplu încă din 2010. Cei doi se numără printre foarte puținele cupluri de același sex din lume care ocupă o poziție înaltă în stat. 

În martie, prim-ministrul Luxemburgului i-a șocat pe mulți în momentul în care, prezent la ceremonia aniversării a 60 de ani de semnarea Tratatelor de la Roma l-a prezentat liderilor europeni pe Gauthier Destenay astfel: „Aici este soțul meu".

Cu cinci ani înaintea lor, premierul Islandei, Johanna Sigurdardottir, a fost primul șef de executiv din lume care s-a căsătorit cu cineva de același sex.

În fotografia de grup mai apar soția președintelui francez Emmanuel Macron, Brigitte, într-o rochie scurtă, lângă soția președintelui Turciei, Emine Erdogan, îmbrăcată într-un costum cu pantaloni și batic pe cap. Melania Trump, soția lui Donald Trump, se distinge prin eleganță, într-o rochie neagră de dantelă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.