După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:
◉ Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media
miercuri, 17 mai 2017
Ești cetățean european și n-ai drepturi: Cazul Smicală arde, Meleșcanu se piaptănă, România iese în stradă. EXCLUSIVITATE/ VIDEO Interpelarea Mariei Grapini din Parlamentul European
ACTUALIZARE 12:24 De Ziua Internațională a Familiei, Maria Grapini a pledat în PE pentru cazul Cameliei Smicală "Comisia trebuie să solicite autorităților finlandeze să redea copiii mamei!”
În timp ce situația copiilor doctoriței Camelia Smicală răpiți de autoritățile finlandeze este din ce în ce mai dramatică, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu (76 ani), dă semne de Alzheimer sau cel puțin de autism, ca să nu ne gândim din prima la complicități revoltătoare cu sistemul criminal care a instituit lagărele copiilor din Finlanda.
La o interpelare a deputatului de diaspora Doru Coliu privind demersurile întreprinse de MAE pentru apărarea drepturilor omului, parentale și ale copiilor - ca să nu mai vorbim de cele de "cetățean european" - în cazul Familiei Smicală, ministrul de Externe răspunde cu mâna proprie că România "urmărește" toate aceste cazuri și, totodată, a "adresat o recomandare Finlandei în sensul respectării prevederilor Convenției din 1989 privind drepturilor copilului" (document uimitor atasat). Gura păcătosului, adevăr grăiește: MAE... "urmărește". Și... cam atât! Aceasta a fost cadoul pe care l-a făcut Ministerul Afacerilor Externe Cameliei Smicală de Ziua Internațională a Familiei. O zi grea pentru Camelia Smicală și unul dintre copiii săi, care a ajuns în pragul disperării. Cum ea are interdicție de a vorbi cu propriii copii mai mult de o dată pe lună, a apelat, normal, la ambasada. La solicitarea consulului de a vorbi cu copilul - cetățean român - Barnevernetul finlandez i-a răspuns cu tupeu diplomatului român că "n-are voie" să discute cu el. Altfel suntem "cetățeni europeni"... Și "avem drepturi". Unul dintre ele: dreptul de a fi călcați în picioare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.