După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 mai 2017

Deputat Doru Coliu: Este datoria mea să cer în numele doamnei Smicală, CETĂȚEAN ROMÂN, ca autorităţile române să ia atitudine. În consecinţă, cer Domnului Preşedinte Klaus Iohannis, Guvernului României şi în special Ministerelor competente să ridice problema acestui caz dramatic pe lânga autoritațile finlandeze competente. Domnule Preşedinte, Doamnelor şi Domnilor Miniştri, prin neimplicarea dumneavoastră în apărarea drepturilor cetăţenilor români faceţi ca România să fie privită precum o ţară de categoria a 3-a, o ţară ai cărui cetăţeni pot fi umiliţi fără să existe riscul unor luări ferme de poziţii din partea autorităţilor de la Bucureşti!

Cazul româncei căreia finlandezii i-au răpit copii a ajuns la Parlament

Medicul Camelia Smicală s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Finlanda, unde, în urma divorțului de soțul finlandez, a pierdut tutela copiilor iar recent a fost condamnată la închisoare. De asemenea, autoritățile finlandeze i-au interzis acesteia să mai profeseze ca medic.

Cazul doctoriței românce Camelia Smicala care locuieşte în Finlanda este doar unul din miile de cazuri în care drepturile cetăţenilor români sunt batjocorite, cazuri în care abuzuri sunt comise asupra unor cetăţeni europeni, totul sub tacerea asurzitoare a autoritatilor române care se preocupă mai mult de respectarea drepturilor cetatenilor europeni ce trăiesc în România fara să ceară reprocitate de la celelalte ţări ale Uniunii.

”Cum este posibil ca Preşedintele României, MAE sau Ministerul pentru Românii de Pretutindeni să nu ceară explicaţii zi de zi autorităţilor finlandeze în cazul abuzurilor comise asupra doamnei Smicala? Presedintele Rusiei a mers personal în Finlanda când a avut de-a face cu abuzuri asupra cetăţenilor proprii şi nu a plecat de acolo pana nu a luat copiii şi a ameninţat Finlanda cu ruperea relaţiilor bilaterale. Îşi imaginează cineva ce torent de vociferări şi proteste ar fi stârnit comiterea de către autorităţile române a unor asemenea abuzuri asupra unui cetăţean finlandez? Îsi imaginează cineva că Franţa, Germania, Italia sau Polonia ar fi stat cu braţele încrucişate dacă asemenea abuzuri sau nedreptăti erau comise împotriva unuia dintre cetăţenii lor?

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.