marți, 16 mai 2017

Conferința "Puterea conversațiilor spirituale care decurg natural" cu Doug Pollock la Suceava!

Miercuri, 24 Mai, de la ora 17.00, la Restaurant Bucovina (Hotel Bucovina Severin) vă invităm la conferința creștină: "Puterea conversațiilor spirituale care decurg natural", susținută de autorul Doug Pollock.
Cost: 20 lei. În preț intră costul conferinței, pauza de cafea și o gustare!
Pentru detalii și înregistrare la acest eveniment accesează acest link: http://bit.ly/suceavaregistration
În cadrul conferinței se va lansa și cartea "Spațiu pentru Dumnezeu", proaspăt ieșită de la tipar.
Doug Pollock este unul dintre cei mai buni și captivanți vorbitori creștini contemporani. Metoda sa prin care învață oamenii cum să crească cantitatea și calitatea conversațiilor despre Dumnezeu este extrem de practică și energizantă.
Principiile pe care Doug le expune sunt rezultatul a 33 de ani de experiență evanghelistică în 39 țări de pe 6 continente.
Mai multe detalii despre evenimentul acesta susținut și în alte orașe la adresa: www.alege-viata.ro/eveniment-doug-pollock
Cine este Doug Pollock?
Este unul dintre cei mai buni și captivanți vorbitori contemporani. Metoda sa prin care învață oamenii cum să crească cantitatea și calitatea conversațiilor spirituale este extrem de practică și energizantă. Principiile pe care Doug le expune sunt rezultatul a 33 de ani de experiență evanghelistică în 39 țări de pe 6 continente.
Dacă evenimentul ți se pare potrivit pentru biserica ta sau alți prieteni creștini interesați de acest subiect, te rog să le trimiți și lor aceste informații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.