miercuri, 17 mai 2017

Cataramă vrea să fie președintele PNL promițând că va fi de acord cu căsătoriile homosexuale și cu adopțiile de către aceste „familii” a copiilor

Prim-vicepreședintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, și-a depus candidatura pentru șefia formațiunii și a afirmat că, dacă el va fi viitorul lider al partidului, liberalii vor fi de acord cu „căsătoriile homosexuale și cu adopțiile de către aceste familii a copiilor".

„Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale și va fi de acord cu adopțiile de către aceste familii a copiilor. Fac această declarație în baza moralei creștine – piatră de temelie a dreptei – și pot să justific această afirmație. Noi suntem creștini, cartea noastră de căpătâi e Biblia. În Biblie spune că Dumnezeu a făcut pe om și i-a dat anumite calități. Homosexualii au această înclinație nu pentru că așa e cool, ci pentru că așa sunt ei, așa simt. Dumnezeu a îngăduit ca acești oameni să aibă această înclinație, nu este o boală care poate fi tratată, este un dat. Dacă Dumnezeu a îngăduit ca acești oameni să existe, cum poate să vină un muritor și să nu fie de acord cu ce a spus Dumnezeu sau cu ce a făcut Dumnezeu”, a afirmat Viorel Cataramă, citat de News.ro.  

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.