joi, 18 mai 2017

Agerpres.ro: "Familia trebuie să fie legalizată, pentru că altfel vor fi legalizate lucruri nenaturale", susține Theophilos al III-lea (Corespondență)

Trimisul special al Agerpres, Florin Ștefan, transmite: "Familia este un lucru natural și trebuie legalizată, pentru că altfel vor fi legalizate lucruri nenaturale", a declarat, miercuri, patriarhul Ierusalimului și al Întregii Palestine, Theophilos al III-lea, întrebat fiind despre proiectul de lege din România de revizuire a Constituției pentru a defini familia ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Întrebat dacă este neapărat nevoie ca o astfel de prevedere să fie introdusă în Constituție, Theophilos al III-lea a răspuns, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii români de la Patriarhia ortodoxă a Ierusalimului, că demersul este unul necesar și legitim.
"De ce vor să legalizeze lucrurile nenaturale? Spuneți-mi. De ce vor să legalizeze lipsirea de identitate și să o facă legală? De ce? Există o contradicție. Vorbesc despre drepturile omului, nu-i așa? Unde sunt drepturile omului la copii care sunt lipsiți de maternitate? Nu există o contradicție aici? Se contrazic singuri. Cum poți spune că sprijini faptul ca un bărbat să devină mamă și tată al unui copil? De ce să accepți această legalizare? Este normal, este logic? Despre ce vorbiți?", a declarat Teophilos al III-lea.
El a subliniat că familia este un lucru natural și că "trebuie să fie legalizată, pentru că altfel vor fi legalizate lucruri nenaturale".
Continuarea pe www.agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.