sâmbătă, 15 aprilie 2017

Victorie PRO-VIAȚĂ în SUA: Trump a aprobat legea care permite retragerea finanțării pentru gigantul avortului Planned Parenthood


Președintele SUA, Donald Trump, a semnat legea care anulează o schimbare de ultimă oră făcută de Administrația Obama la legea sănătății publice, schimbare care obliga statele SUA să finanțeze cu bani de la guvernul federal activitatea filialelor Planned Parenthood, „gigantul” avortului din SUA, anunță știripentruviață.ro.

Schimbarea adusă de Administrația Trump va permite statelor SUA care doresc acest lucru să nu mai îndrepte banii alocați pentru planificare famlială de guvernul federal către organizații pro-avort, ci către organizații care nu fac din servicilie de avort o prioritate a activității lor.

Practic, Planned Parenthood, cu filiere în toate statele americane, primea în mod obligatoriu prin lege bani de la bugetul federal. Multe din legislativele statelor americane au votat deja să retragă această fianțare oferită Planned Parenthood după scanadalul uriaș în care această organizație s-a dovedit implicată. Organizația însă a amenințat aceste state cu procese în justiție exact pe baza legii pe care acum a modificat-o noul legislativ american, cu girul Președintelui Trump.

În 2015, o serie de anchete cu camera ascunsă la diverse filiale Planned Parenthood a dezvăluit că această companie recolta în mod neetic, informând incomplet sau chiar deloc pacientele, țesuturi și organe de la copiii avortați, pe care le vindea în mod ilegal pe piața neagră.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.