duminică, 9 aprilie 2017

MASACRU DE FLORII! Cel puţin 26 oameni au murit și peste 40 au fost răniţi într-o explozie, la o biserică egipteană. ISIS a revendicat atacul


O explozie a avut loc la o biserică din orașul egiptean Tanta. Sunt cel puțin 26 de morți și 42 de răniți, anunță presa internațională.

Update ora 13:20 - Statul Islamic a revendicat atentatul terorist de la biserica coptă din orașul egiptean Tanta. Potrivit autorităţilor, un sinucigaş s-a aruncat în aer în Biserica Mar Girgis din Tanta, în Delta Nilului.

Update ora 12.00: Bilanțul exploziei de la biserică a ajuns la 26 de morți. Deflagrația s-a produs cu câteva săptămâni înainte de vizita Papei Francisc.

Continuarea pe www.observator.tv


Cel puţin 11 persoane, decedate în urma unei explozii, lângă o biserică din Alexandria Numărul persoanelor ucise în explozia ce a avut loc în afara bisericii copte Sfântul Marcu din Alexandria este de cel puțin 11 persoane, informează BBC News.
Papa Teodor al II-lea al Alexandriei, şeful Bisericii Copte, se afla la slujbă în interiorul bisericii vizate de explozia din Alexandria.
Numărul total de victime a ajuns la 36 de morţi şi 60 de răniţi, după două deflagraţii produse în timpul slujbelor. Potrivit Mediafax, reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatele din Egipt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.