După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 9 aprilie 2017

Kevin Sorbo, actorul care nu se teme să-și strige credința: Hollywood-ul te desființează dacă îndrăznești să spui că ești creștin. Creștinii sunt demonizați, deși nu ei decapitează copii și aruncă în aer biserici și autobuze pline cu oameni!

Mulți au crescut urmărindu-i pe micul ecran aventurile de erou mitologic, însă puțini știu că acum încearcă să deschidă ochii celor care se tem să vorbească despre valorile creștinismului. Și tocmai pentru că a devenit un apărător al creștinilor, actorul american Kevin Sorbo, cunoscut din serialul de succes „Hercule” a devenit un fel de „ciudat” al Hollywood-ului.

Declarația care i-a atras un val de comentarii acide a fost cea în care a vorbit despre ipocrizia Hollywood-ului , a unei lumi în care, dacă îndrăznești să îți spui in gura mare credința ajungi pe lista neagră a boșilor din Cetatea Filmului. „Da, sigur, cred că dacă spui la Hollywood că ești conservator și creștin, vei fi atacat. Pentru mine este foarte ciudat că presa de acolo protejează ceea cei ei protejează sau ignoră  lucuri pe care ei le ignoră, dar, în schimb, aleargă după povești precum încălzirea globală. Ca și cum asta ar fi mai important decât ce se întâmplă acum în lume, inclusiv cu acești teroriști”.

Actorul spune că nu are nicio problemă cu cei care au o altă religie decât el sau împărtășesc alte valori decât ale sale, dar nici nu poate să tacă atunci când vede că există un soi de ură la adresa creștinilor.

„Hollywood-ul mi-a făcut rău pentru că am vorbit despre credința mea. Am jucat în serialul Hercule timp de 7 ani și a fost unul dintre cele mai vizionate seriale. Dar, din momentul în care am spus cu voce tare că sunt creștin și conservator, nu am mai primit niciun rol”, a povestit actorul american. Deși, spune el, tot mai mulți oameni au curajul să spună că sunt creștini, la Hollywood, acesta rămâne un subiect tabu și mulți se tem să recunoască asta. 

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.