luni, 3 aprilie 2017

Ce trebuie să înţeleagă oamenii politici din demonstraţia mişcării homosexuale în faţa sediului PSD

Cei aproximativ 20 de participanţi la demonstraţia din faţa sediului PSD spun mult mai mult decat numărul lor extrem de mic.
De ce au protestat ei?
Ca urmare, în mod demonstrativ, un cuplu de homosexuali s-a sărutat îndelung în faţa sediului PSD din Bucureşti. La fel şi un cuplu de fete.
De faţă a fost şi cuplul Remus Cernea-Ioana Stăniloiu, care totuşi nu a simţit nevoia să se sărute declarativ – cel puţin nu din materialele video pe care le-am văzut.
Pentru ce au ieşit toţi aceştia? Oare ca să promoveze legea parteneriatului civil?
Nu, problema lor nu ar fi putut fi parteneriatul civil. Doar PSD, prin vocea împăciuitoare a liderului Liviu Dragnea, a declarat răspicat că doreşte să găsească o soluţie şi pentru persoanele de alte orientări sexuale.
Atunci care a fost scopul acestei demonstraţii?
Aceasta demonstraţie arată foarte clar că mişcarea homosexuală nu doreşte nimic mai puţin decât normativizarea completă a homosexualităţii în spaţiul public românesc.
Iar acest lucru îl urmăresc pas cu pas.
Dacă deputatul PSD Ioan Deneş, peste doi ani, va spune că nu i se pare normal ca într-o carte pentru copii să apară doi bărbaţi care se căsătoresc (cum se întâmplă cu materialele „didactice” deja testate în grădiniţele occidentale), mişcarea homosexuală va face din nou demonstraţie în faţa sediului PSD.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.