După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 aprilie 2017

Ce trebuie să înţeleagă oamenii politici din demonstraţia mişcării homosexuale în faţa sediului PSD

Cei aproximativ 20 de participanţi la demonstraţia din faţa sediului PSD spun mult mai mult decat numărul lor extrem de mic.
De ce au protestat ei?
Ca urmare, în mod demonstrativ, un cuplu de homosexuali s-a sărutat îndelung în faţa sediului PSD din Bucureşti. La fel şi un cuplu de fete.
De faţă a fost şi cuplul Remus Cernea-Ioana Stăniloiu, care totuşi nu a simţit nevoia să se sărute declarativ – cel puţin nu din materialele video pe care le-am văzut.
Pentru ce au ieşit toţi aceştia? Oare ca să promoveze legea parteneriatului civil?
Nu, problema lor nu ar fi putut fi parteneriatul civil. Doar PSD, prin vocea împăciuitoare a liderului Liviu Dragnea, a declarat răspicat că doreşte să găsească o soluţie şi pentru persoanele de alte orientări sexuale.
Atunci care a fost scopul acestei demonstraţii?
Aceasta demonstraţie arată foarte clar că mişcarea homosexuală nu doreşte nimic mai puţin decât normativizarea completă a homosexualităţii în spaţiul public românesc.
Iar acest lucru îl urmăresc pas cu pas.
Dacă deputatul PSD Ioan Deneş, peste doi ani, va spune că nu i se pare normal ca într-o carte pentru copii să apară doi bărbaţi care se căsătoresc (cum se întâmplă cu materialele „didactice” deja testate în grădiniţele occidentale), mişcarea homosexuală va face din nou demonstraţie în faţa sediului PSD.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.