joi, 30 martie 2017

Consecinţe ale "Balenei Albastre": Acţiuni de informare în toate şcolile şi liceele din Dâmboviţa despre jocurile periculoase de pe net

Poliţiştii dâmboviţeni împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii vor merge în toate unităţile de învăţământ din judeţ pentru a le vorbi copiilor despre cum să se ferească de jocurile periculoase de pe internet, se arată într-un comunicat la Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis miercuri Agerpres. Acţiunea vine în contextul în care un copil de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Cazaci s-a sinucis acum două zile, iar colegii săi de la şcoală susţin că le-a spus că joacă ''Balena Albastră'' pe internet. Poliţia face în prezent verificări pentru a stabili dacă se confirmă acest lucru.

''Astăzi, 29 martie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a avut loc o întâlnire a conducerii inspectoratului cu reprezentanţii Instituţiei Prefectului, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Centrului de Resurse şi Asistenţă Educaţională şi cei ai Arhiepiscopiei Târgoviştei. Totodată, la activitate au participat şeful Serviciului de Ordine Publică, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa. În cadrul întâlnirii, au fost dezbătute aspecte privind jocurile virtuale cu conţinut nociv care conduc la tragedii, cu precădere în rândul elevilor de ciclu primar şi gimnazial'', se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa, conform Agerpres.

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.