luni, 6 februarie 2017

Drama unor prahoveni în Marea Britanie s-a sfârșit. Și-au recuperat copilul!

Drama soților Chiriță, cărora Protecția Copilului din Anglia le-au luat băiețelul cu forța din cauza unei vânătăi, s-a sfârșit. Mihaiela și Andrei, ajutați de avocatul lor, au reușit să învhingă sistemul în instanță. Darius, băiețelul lor în vârstă de 7 ani, s-a întors acasă după aproape trei luni de când a fost preluat de autoritățile britanice.


Mihaela Chiriță a postat, în data de 1 februarie, un mesaj pe contul de facebook, prin care anunță vestea cea mare.
"Multumim din suflet Domnului Avocat Emil Mihai Lixandru ,pentru succesul de azi! Un om cu un suflet mare si un avocat de succes,care a fost trimis de bunul Dumnezeu sa ne apere,protejeze si sa ne uneasca familia! Multumim din suflet bunului Dumnezeu care a fost alaturi de noi! Multumim tuturor oamenilor care s-au rugat pentru noi si ne-au fost alaturi!", a scris mama lui Darius pe facebook.
Coșmarul prin care au trecut cei doi prahoveni, stabiliți de aproape doi ani de zile într-un oraș din Anglia, a început în luna noiembrie, atunci cand asistenii sociali au decis să le ia copilul după o reclamație venită din partea directorului școlii unde învăța Darius.
Continuarea pe www.observatorulph.ro
Vezi si:

Caz dramatic! Asistenții sociali din Marea Britanie au luat copilul unei familii de români din cauza unei vânătăi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.