După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 februarie 2017

Drama unor prahoveni în Marea Britanie s-a sfârșit. Și-au recuperat copilul!

Drama soților Chiriță, cărora Protecția Copilului din Anglia le-au luat băiețelul cu forța din cauza unei vânătăi, s-a sfârșit. Mihaiela și Andrei, ajutați de avocatul lor, au reușit să învhingă sistemul în instanță. Darius, băiețelul lor în vârstă de 7 ani, s-a întors acasă după aproape trei luni de când a fost preluat de autoritățile britanice.


Mihaela Chiriță a postat, în data de 1 februarie, un mesaj pe contul de facebook, prin care anunță vestea cea mare.
"Multumim din suflet Domnului Avocat Emil Mihai Lixandru ,pentru succesul de azi! Un om cu un suflet mare si un avocat de succes,care a fost trimis de bunul Dumnezeu sa ne apere,protejeze si sa ne uneasca familia! Multumim din suflet bunului Dumnezeu care a fost alaturi de noi! Multumim tuturor oamenilor care s-au rugat pentru noi si ne-au fost alaturi!", a scris mama lui Darius pe facebook.
Coșmarul prin care au trecut cei doi prahoveni, stabiliți de aproape doi ani de zile într-un oraș din Anglia, a început în luna noiembrie, atunci cand asistenii sociali au decis să le ia copilul după o reclamație venită din partea directorului școlii unde învăța Darius.
Continuarea pe www.observatorulph.ro
Vezi si:

Caz dramatic! Asistenții sociali din Marea Britanie au luat copilul unei familii de români din cauza unei vânătăi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.