luni, 6 februarie 2017

Adevărul.ro: FOTO & VIDEO: „Nimic fără Dumnezeu!”. Tinerii care protestează şi se roagă în Piaţă: Foarte mulţi dintre creştinii neoprotestanţi care au ieşit în urmă cu un an pentru susţinerea familiei Bodnariu, au ieşit în ultimele şase zile în stradă pentru a apăra principiile în care cred cu tărie...


Protestele fără precedent din România postdecembristă au scos în stradă mii de creştini neoprotestanţi, aflaţi în urmă cu fix un an tot în stradă, dar atunci pentru familia Bodnariu. La Timişoara, mai mulţi tineri care au participat la protest au rămas după manifestaţie în Piaţă să se roage: „Nimic fără Dumnezeu”, este deviza lor.

România uimea în urmă cu un an lumea întreagă după ce zeci de mii de români din ţară şi diaspora au ieşit în stradă pentru susţinerea familia Bodnariu şi pentru a protesta faţă de Barnevernet, sistemul de Protecţie a Copilului din Norvegia. Protestele au fost organizate atunci de comunitatea creştinilor neoprotestanţi, din care face parte familia Bodnariu.

Foarte mulţi dintre creştinii neoprotestanţi care au ieşit în urmă cu un an pentru susţinerea familiei Bodnariu, au ieşit în ultimele şase zile în stradă pentru a apăra  principiile în care cred cu tărie. Printre protestatari a fost şi un grup de studenţi creştini din Timişoara. În cursul zilelor de protest, tinerii s-au organizat pe Facebook şi au stabilita ca după proteste să mai rămână în Piaţă să se roage. Zeci de tineri care au participat la protestul de la Timişoara s-au rugat în Piaţa Operei pentru România.

Citeste mai mult: adev.ro/oky7tz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.