După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 ianuarie 2017

Cele mai importante victorii ale activiștilor pro viață din întreaga lume, în 2016. Inițiativa de succes a Coaliției pentru Familie, triumful lui Kim Davis în fața comunității gay, legi anti avort și interzicerea teoriei de gen în școli

2016 a fost anul în care trei milioane de români au semnat pentru modificarea Constituției, în vederea apărării familiei tradiționale. Un referendum pe această temă este așteptat în primăvară, dar, din nou, soarta lui rămâne la mâna decidenților politici. Bătălii importante au fost obținute anul trecut, de activiștii pro viață, din diverse colțuri ale lumii. 2017 se anunță la fel de greu pentru activiștii pro viață în confruntarea cu cei care încearcă să distrugă cultura vieții în numele așa zisei corectitudini politice.

În Elveția, în cantonul Berna s-a decis intezicerea predării teoriei genului în școli, fiind intezise toate temele legate de "perspectiva gender", (conform căreia genul poate fi contrapus sexului biologic), începând cu strategiile de formare profesională a programelor școlare și până la cele de formare a profesorilor.

În Irlanda de Nord, parlamentul a respins din nou o tentativă legislativă de relaxare a legislației restrictive cu privire la avort a acestei provincii britanice. Deși divizată pe criterii religioase și politice între 9 partide, Adunarea Națională a reușit să coalizeze o majoritate decisivă pentru respingerea celor două amendamente la legea cu privire la avort: unul care ar fi permis avortul în cazul copiilor cu anomalii letale (cu 59 de voturi la 40) și celălalt, în toate cazurile în care sarcina ar fi rezultatul unui viol (64-30).

Mississipi a devenit în aprilie 2016 al  patrulea stat american care a interzis avortul prin dezmembrarea fătului(una dintre practicile cele mai utilizate), grație aprobării unui proiect de lege care a trecut de Senat și de Cameră. Guvernatorul Phil Bryant a semnat acest act normativ, urmând astfel exemplul guvernatorilor din Virginia de Vest, Kansas și Oklahoma.

Tot în America, în Kentucky, funcționara devenită celebră în toată lumea, Kim Davis, și-a câștigat dreptatea în justiție. Funcționara ajunsă după gratii pentru că refuza să semneze actele de căsătorie ale cuplurilor de același sex, după ce Curtea Supremă a SUA decis să legalizeze mariajele gay la nivelul tuturor statelor americane, a fost eliberată, iar guvernatorul    Matt Bevin a semnat o lege care garantează angajaților obiecțiunea de conștiință. Adică angajații statului nu mai sunt obligați să semneze certificatele de căsătorie ale cuplurilor homosexuale dacă cred că asta contravine perceptelor lor creștine și morale.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.