După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 decembrie 2016

Nuntă în Cer! Felix și Larisa au murit ținându-se de mână. Detalii cutremurătoare… (FOTO)

Se pregăteau de nuntă. Felix chiar îi ceruse recent mâna Larisei, s-au logodit și urmau să își unească destinele. Erau tineri, el 23 de ani, ea 21… O manevră greșită în a doua seară a Crăciunului și, în loc de nuntă, familiile celor doi se pregătesc de înnmormântare.
Mai ales familia Larisei, pentru că mama lui Felix este în continuare în stare gravă la spital, așteptând să fie ajutată cu sânge, iar tatăl și fratele lui Felix au suferit și ei în urma accidentului de la ieșirea din Șicula. Tatăl său a participat la slujba de priveghi de aseară, dar fratele este în continuare în stare gravă la spital.
Trebuia să fie o seară liniștită, în spiritul sărbătorii de Crăciun, una petrecută în familie, cu râsete, cu povești, cu planuri de nuntă. Acum va fi o nuntă în Cer. Felix și Larisa urmează să fie înmormântați mâine, joi la ora 13, la Biserica Baptistă Maranata din Arad.
Un detaliu cutremurător legat de moartea celor doi tineri arădeni, Felix fiind din Sebiș, iar Larisa din Arad, a fost postat pe Facebook de polițistul rutier Nicolae Crainic.
Continuarea pe www.specialarad.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.