sâmbătă, 10 decembrie 2016

Bate alt vânt dinspre America: 13 congresmani i-au scris președintelui Iohannis făcând apel să susțină referendumul pentru apărarea familiei

Dacă administrația Obama a fost apărătoarea comunității LGBT, noua putere de la Washington, ce se va instala la 20 ianuarie prin învestirea lui Donald Trump, schimbă foaia. Semnalul este dat de o scrisoare adersată președintelui Iohannis, semnată de mai mulți congresmani. Aceștia cer șefului statului să susțină referendumul cerut de Coaliția pentru Familie pentru apărarea familiei.

Postul Antena 3 a anunțat vineri seară că mai mulți congresmani din SUA i-au scris președintelui Iohannis, rugându-l să sprijine organizarea referendumului pentru modificarea Constituției, în baza inițiativei cetățenești a celor trei milioane de români care au semnat pentru modificarea Legii fundamentale.
Surse din cadrul comunității românești din America au confirmat pentru ActiveNews existența scrisorii. Documentul a fost semnat de 13 congresmani, cel mai probabil aparținând Partidului Republican.

Conform acelorași surse, scrisoarea respectivă urmează să fie făcută publică după alegerile parlamentare de duminică.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.