După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 19 noiembrie 2016

George Alexander – Dumnezeu nu face politică!

Astăzi, 19 noiembrie, are loc marşul “Dumnezeu nu face politică.”, în Bucureşti, pentru, citez, “a spune răspicat, Susțin LGBT” și a transmite un semnal politicienilor care se află săptămânile acestea în campanie electorală, că “drepturile omului” (?!) nu sunt negociabile şi că separaţia dintre stat şi Biserică este un principiu constituţional de bază.
Iată, mesajul meu!


Dumnezeu nu face politică!

Politică fac numai oamenii care abuzează de numele Său!... Cei care defilează încolonați sub stindarde, uitând că Dumnezeu este aruncat zilnic în praf sau urcat pe cruce, disprețuit şi sfărâmat sub călcâiele lor...
Dumnezeul acesta mare, care ne vede pe toți…, ne-a zidit din Iubire, spunându-ne ceva! Noi îi răstălmăcim, însă, vorbele!... În fiecare zi, o parte din noi iau numele Domnului în deşert!
… Toți cei care au păreri, dar nu Crez!, îşi închipuie că Dumnezeu este ca un popă de țară, îmbrăcat într-o mie şi una de fuste sau ca episcopul căruia, patru valeți vânjoşi îi cară aşternuturile pe scenă, roba imensă prin mulțime… Ce poate fi mai retrograd, mai perimat, mai anacronic?!, gândesc ei.
Numai că Dumnezeu este cu totul altceva. Dumnezeu este cu totul altul.
Dumnezeu îi iubeşte pe toți, e adevărat! Dumnezeu iubeşte şi Evele, Dumnezeu iubeşte şi Adamii. Dar, a uitat, probabil, - sau n-a vrut!- să construiască două Eve, la început… Sau doi Adami, care să facă sex între ei! 
A uitat, probabil, - sau n-a vrut!- să facă din copiii săi nişte jucării gonflabile care să-şi schimbe sexul şi caracterul după împrejurări.

Dumnezeule, ce greşeală ai făcut! Tu, care nu faci politică… Ai uitat că lumea se poate îmbolnăvi! Lumea se poate strica la cap!
Dacă fratele meu nu mai gândeşte, dacă fratele meu e grav bolnav, dacă el a ajuns să te privească prin cioburi de sticlă, ca să te vadă strâmb, spune-mi, Doamne, te faci politician?
Spune-mi, îi rupi din nou lui Adam coastele şi zideşti un hermafrodit, ca să devii, Dumnezeul meu, popular?!…
Cu siguranță, NU! Pentru că…
Tu nu eşti politician, Tu eşti, în toate sufletele, numai Dumnezeu!
Dumnezeu este… DUMNEZEU! Iar răspunsul său este plin de dragoste…
Dacă ei, de aceea, te dezmint, eu Te iubesc, Doamne!…

George Alexander

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.