După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 septembrie 2016

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia


  Noutăți despre proiectul de construcție, Mongolia

        Dragii noștri,
 

       Dorim să vă împărtășim câteva noutăți referitoare la proiectul de construcție. Prin harul Domnului, în prima săptămână am terminat de zidit și de turnat centurile la al doilea nivel. De asemenea, am construit plafonul care separă aceste două nivele. Au intervenit câteva schimbări. Astfel, în loc de o mansardă la al doilea nivel, am decis să mai cumpărăm 10 metri cubi de BCA și să înălțăm zidul până la  aproximativ 180 cm, pentru a avea mai mult spațiu, dar și pentru a putea avea ferestre normale în perete și nu în acoperiș, cum am fi fost nevoiți să facem dacă zidurile erau mai joase. În această săptămână lucrăm la acoperiș și ne rugăm ca Domnul să ne ajute să îl finalizăm până sâmbătă, iar de săptămâna viitoare să putem instala geamurile, ușile și să facem finisajele interioare. Claudiu a lucrat mai mult în domeniul instalațiilor electrice și am vrea să profităm de ocazie cât este el aici și să facem și instalațiile electrice. Lucrul înaintează mai repede decât ne-am așteptat și ne rugăm ca Domnul să ne dea înțelepciune și să știm cum să ne organizăm  în așa fel încât în această lună, cât îi avem pe constructori, să ne apropiem cât mai mult de finalizarea lucrărilor.
 
    Vă suntem extrem de recunoscători pentru susținerea echipei care a venit și care ne este de mare folos, dar și pentru fondurile alocate acestui proiect până în prezent. În viitor am mai avea nevoie de încă 1200 € pentru ferestrele de sus și de aproximativ 700 € pentru rețeaua electrică. Se ivesc din ce în ce mai multe cheltuieli pe masură ce lucrările avansează, însa este foarte satisfăcător să vedem cum ne apropiem de acel stadiu în care clădirea să poata fi dată în folosință. Preocuparea noastră principală acum este să începem să folosim, în această toamnă, dacă va fi cu putință, una dintre camerele acestei clădiri pentru lecții de limbă engleză, pentru un grup vestea bună pentru copiii din sat, dar și un grup de părtășie cu adulții.

      Am atașat câteva imagini cu clădirea după construirea celui de-al doilea nivel. Vă vom ține la curent cu modul în care se desfășoară lucrurile.

            Multe binecuvântări!

Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.