După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 septembrie 2016

✉ Scrisoare misionară: Familia Dubei

„Întăreşte-te numai, şi îmbărbătează-te, lucrând cu credincioşie după toată legea pe care ţi-a dat-o robul Meu Moise; nu te abate de la ea nici la dreapta nici la stânga, ca să izbuteşti în tot ce vei face.” Iosua 1:7
La începutul lunii septembrie am preluat rolul de director al asociației Wycliffe România, și responsabilitatea este uriașă. Când am adus-o înaintea Domnului El m-a încurajat cu Iosua 1, prin care promite să fie cu mine și să mă ajute dacă trăiesc după Cuvântul Său. Din nou am realizat cât de binecuvântat sunt că am Biblia și am posibilitatea de a-mi conduce viața după principiile ei. Sunt 1778 de popoare care încă așteaptă acest har. Rugați-vă pentru călăuză și înțelepciune pentru mobilizarea Bisericii în mișcarea de traducere a Bibliei.
Împreună cu Maria, care este coordonator pe resurse umane, am stat de vorbă cu misionarii care au venit acasă vara aceasta. Ei sunt foarte dedicați Domnului și poporului pe care îl slujesc, dar în același timp sunt încercați greu. Cerem binecuvântarea Domnului peste ei, atât spirituală cât și financiară. Două familii care se pregătesc să plece în Papua Noua Guinee s-au întors din Anglia după o perioadă de instruire. Să ne rugăm ca toate pregătirile să fie finalizate înainte de plecarea lor în ianuarie. O altă misionară a primit visa pe un an pentru India și a plecat să lucreze cu un popor care așteaptă încă Evanghelia. Avem un membru nou acum, o soră care s-a căsătorit cu un misionar din America și vor lucra împreună cu proiectul Rroma în România. Rugați-vă pentru protecția misionarilor și putere în lucrare.
Împreună cu unii din partenerii noștri, am organizat două tabere de vară; una pentru a expune tinerii la misiune, iar a doua pentru refacerea misionarilor. Participanții din ambele tabere au fost binecuvântați și au fost recunoscători pentru grija primită. Unii tineri s-au hotărât să continue studiile despre misiune.
Tabăra de refacere a misionarilor
Continuați să vă rugați pentru înaintarea celor două proiecte de traducere a Bibliei din România; traducerea în limbajul semnelor pentru surzi, și proiectul Rroma. Rugați-vă pentru dezvoltarea echipelor de traducere și pentru folosirea pasajelor traduse. 
Am fost invitat de proiectul de traducere a Bibliei Tonga din Zimbabwe, pe care l-am ajutat să înceapă în decembrie anul trecut, pentru a verifica pasajele pe care le-au tradus. Planul este să plec pe 24, luna aceasta, pentru două săptămâni. Rugați-vă să primesc viza la timp și să finalizăm verificarea acelor pasaje.
De asemenea sunt două întâlniri la care trebuie să particip cu Wycliffe Europa, una în octombrie în Germania, iar a doua în noiembrie în Ungaria. Rugați-vă și pentru traducerea Bibliei în Europa și în fosta Uniune Sovietică unde mai sunt încă în jur de 45 de popoare fără Cuvântul lui Dumnezeu.
Copiii noștri au petrecut parte din vacanță cu părinții Mariei, la țară, și le-a plăcut mult. Și-au amintit de libertatea pe care au avut-o în satul din Ghana. De multe ori ei tânjesc după mâncarea ghaneză și după prietenii lor, și ne întreabă dacă putem merge în vizită sau chiar să ne mutăm înapoi! Rugați-vă pentru începutul noului an școlar, Miriam în clasa a șasea iar Levi în a cincea. Mulțumim pentru tot.
Mulțumim Domnului pentru:
  • privilegiul de a sluji în conducerea organizației;
  • misionarii dedicați care sunt gata să slujească popoarele fără Evanghelie;
  • dezvoltarea celor două proiecte de traducere din țară, cu surzii și cu romii;
  • cele două tabere de vară reușite;
  • privilegiul de a ajuta proiectul de traducere Tonga din Zimbabwe;
  • bisericile care ne susțin cu credincioșie de peste 11 ani.
Viziunea 2025
”Împreună cu partenerii noștri, vrem să vedem traducerea Bibliei începută în toate limbile care au nevoie de ea, până în anul 2025.”
1800 de popoare nu au nici un verset din Biblie în limbile lor. Rugați-vă ca Domnul să mai scoată lucrători.

Misionarii dumneavoastră,

Ruben, Maria, Miriam si Levi Dubei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.