După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 septembrie 2016

Romanian Times: Corul romilor Quo Vadis: De la Boldești-Scăieni la Brooklyn Tabernacle - New York!

“Este un confort sa descoperi suflete alese in mijlocul mocirlei și confuziei lumii.”

Quo Vadis Music este o misiune creatoare de coruri și grupuri corale de muzică creștină clasică. Eduard Teodorescu, creatorul misiunii și dirijorul Corului Quo Vadis al rromilor din Boldești-Scăieni Romania, împreună cu două misiuni americane, Precious Life, și My Brother’s Keeper, adună fonduri în USA, pentru construirea primei clinici pentru asistența rromilor și săracilor din România.

Membrii corului, elevi de liceu și studenți, cu fața măslinie, au nume românești “melodioase” Ancuța, Alina, Raluca ori nume mai exotice ca și Luiza, Alice și Monalisa.
Monalisa este studentă în ultimul an la Medicină, Universitatea Brașov; visul ei este să ajute: ”la construirea unei clinici unde săracii să nu trebuiască să plătească” Alice lucrează ca și asistentă medicală în București : “vreau să investesc în oamenii din jurul meu, mi-ar plăcea să construiesc un orfelinat.” Ligia T. lucrează ca și analist la Ploiești și iubește:“fotografia, caii, muzica și gătitul…aș vrea ca Dumnezeu să atingă prin mine inimile oamenilor.”

Fetele din cor ca și tinerele de pretutindeni au preocupări și pasiuni asemănătoare: muzica, arhitectura, fotografia, călătoria, pictura și gătitul.

Băieții poartă nume de eroi biblici: Filip, Ioan, Moise, Iosif. Andrei, un elev de liceu căruia îi place să picteze, vrea să ajungă doctor: “ca să schimb imaginea românilor despre etnia rromilor”.

Băieții sunt aproape toți studenți la inginerie. Aron joacă fotbal, este student la Drept și vrea:“să ajung procuror ca să ajut la scăderea criminalității între rromi.”

Continuarea pe www.romaniantimes.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.