După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 septembrie 2016

Cultura Vieții.ro: Suedia: Băiat sau fată? Tot mai mulți tineri sunt „nemulțumiți” de sexul lor și caută ajutor medical

Se pare că tot mai mulți tineri suedezi sunt nemulțumiți de „genul” lor, având in vedere că numărul adolescenților care caută asistență medicală pentru a-și investiga propria identitate de gen este în creștere. Acest val de solicitări a uimit medicii și a ridicat probleme juridice anterior neexplorate.

Potrivit psihiatrului pentru copii Louise Frisen, Spitalul de copii „Astrid Lindgren” din Stockholm a înregistrat o creștere anuală de 100% a numărului de copii și adolescenți care „nu sunt siguri” de sexul lor și caută asistență medicală. În 2012, spitalul a avut doar patru sesizări de acest gen, în comparație cu 116 cazuri în 2015. În acest an, numărul de investigații de identitate de gen este așteptat să crească la cel puțin 200.
Specialiștii întâlnesc adesea tineri care par siguri de justețea cauzei lor, a declarat Frisen pentru postul sudez SVT. „Este atât de dureros pentru un om să trăiască într-un corp pe care nu îl recunoaște ca fiind al lui sau al ei. Nu trebuie uitat faptul că aceste cazuri sunt, de asemenea, asociate cu boli mintale si cu un risc foarte ridicat de suicid în cazul în care nu primesc acces la terapia pentru confirmarea genului”, a declarat Frisen.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.