După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 30 august 2016

Florin Ianovici – Ceea ce rămâne

1 Corinteni 16:19 "Bisericile din Asia vă trimit sănătate. Aquila şi Priscila, împreună cu biserica din casa lor, vă trimit multă sănătate în Domnul. "
Sentimentul de înstrăinare dintre credincioși se accentuează pe zi ce trece. Bisericile pot fi pline, dar nu ajută dacă în inimi nu mai e loc pentru cel de lângă noi.
La capătul istoriei, Dumnezeu grăbește ceasul întâlnirii Mirelui Isus cu mireasa Sa, Biserica. De aceea dragostea celor mai mulți s-a răcit. Ceasul își arată ultimile minute.
Nici cafeaua, nici discuțiile interminabile și repetate, nici taberele, nici agapele nu pot soluționa ceea ce numai rugăciunea poate: să ne aducă împreună în Hristos.
Ce e de făcut?
2 Imparati 6:32 "Elisei şedea în casă şi bătrânii şedeau lângă el. Împăratul a trimis pe cineva înainte. Dar înainte ca să ajungă solul, Elisei a zis bătrânilor: „Vedeţi că acest fiu de ucigaş trimite pe cineva să-mi ia capul? Ascultaţi! Când va veni solul, închideţi uşa şi opriţi-l la uşă. Nu se aude oare sunetul paşilor stăpânului său în urma lui?” "
Închideți ușa și opriți la ușa casei voastre tot ce îndepărtează inima de Hristos. Aprindeți focul la altarul familiei și dregeți toate spărturile. Fiți atenți la sunetul pașilor și distingeți între cei ce vă vor binele și cei ce vă vor capul.

Faceți din casa voastră biserică. În ziua încercării ceea ce rămâne e dragostea celor din casă pentru tine. La final de drum cei ce vor fi lângă tine sunt cei dragi din casa ta.
De ce să alergi după ceea ce se risipește și să nu iubești ceea ce rămâne?. Și ceea ce rămâne e casa ta, cei dragi pe care Dumnezeu i-a dăruit ție ca să îi numești: casa ta, biserica din casa ta.
Tu ai o biserică frumoasă.
Ai grijă de ea.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.