După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 august 2016

Europeea.ro: ESTE DREPTUL GENERAȚIILOR VIITOARE SĂ AIBĂ MAMĂ ȘI TATĂ!

Gândiți-vă, toți cei care ați avut și aveți părinți dacă, vreodată, mâna tatălui v-a putut mângâia așa cum mângâie mâna mamei... Sau dacă, vreodată, mâna gingașă a mamei v-ar fi putut apăra în fața primejdiei așa cum o putea face mâna tatălui... Da, așa este, nici mama nu-l poate înlocui pe tata, nici tata nu poate ține locul mamei dar, împreună, fac un întreg care te face să te simți atât ocrotit cu putere, cât și duios legănat și mângâiat. 

Și cum ar fi dacă, vreodată, un nebun vine și vă spune că ar trebui să aveți doar două mame sau doar doi tați?! Ei bine, aceasta tocmai se întâmplă, dar nu pentru noi, ci pentru generațiile viitoare! Generații care sunt în pericol să nu mai poată beneficia, fie de mamă, fie de tată. 

Deci, pentru așa zisul drept al unora de a-și face și drege cum vor și unde vor dar, oricum, într-un mod nefiresc, acești oameni răi la minte vor să fure copiilor, nepoților și stră-stră-nepoților noștri fericirea de a avea aceste două lucruri normale și minunate de care noi am beneficiat și beneficiem din plin, iar cei care nu au putut beneficia ar fi dat și ar da toată averea lor ca să le poată avea: atât mamă, cât și tată!

Continuarea pe www.europeea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.