După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 august 2016

Curentul.md: Primul lucru pe care îl va face Valeriu Ghileţchi dacă va deveni preşedinte al Republicii Moldova

În cazul în care va învinge în alegerile prezidenţiale din 30 octombrie, Valeriu Ghileţchi va începe prin a transmite un mesaj de consolidare a întregii națiuni. Despre asta el a vorbit în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, transmite CURENTUL.
„Societatea este divizată pe mai multe criterii, criterii politice, criterii geo-politice, criterii religioase. Eu consider că e nevoie de un președinte care ar fi un adevărat mediator al ramurilor puterii în stat, un președinte care n-ar permite ca bătălia politică să dăuneze societății. După 25 de ani noi am fost martori la mai multe lupte politice, la divizări, la o polarizare a societății care se făcea în mod intenționat pentru a obține dividende politice și nu ne-am prea mișcat înainte, n-am obținut prea multe progrese. Sunt convins că este nevoie să schimbăm această atitudine”, a declarat Ghileţchi.
Continuarea pe www.curentul.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.